Køb af Annonce

Kære Virksomhed

Du er formentlig allerede blevet kontaktet af din salgsansvarlige angående køb af annonce, og det glæder os meget, at du har sagt JA til at være en af vores annoncører. 


Din annonce skal sendes til anneellegaard64@gmail.com eller oploades her på siden (se længere nede på siden) senest den 1. juni 2021.

Bliver annoncen ikke afleveret til den aftalte tid, forbeholder projektet sig retten til at se købet som en donation og virksomheden vil derfor kun fremgå med navn, under "tak til". Annoncen kan kun afleveres digitalt og ønskes sendt som en .jpg, .png., .pdf. eller Adobe-fil. Følgende krav og ønsker vil også fremgå på fremsendte kvittering eller faktura. Projektet ser aftalen som endeligt indgået ved betaling. 


Aftaledokument 

Kan downloades ved at klikke nedenunder: 

Kan udfyldes her på hjemmesiden. Den indeholder praktiske informationer om virksomheden, som vi skal bruge til at sende faktura, hvilken annonce virksomheden ønsker mm. 

Aftaledokumentet SKAL udfyldes. 

Du kan uploade den her på hjemmesiden eller aflevere den direkte ved Anne Ellegaard eller Lissi Kjær Christensen, på følgende adresser: 

Lissi Kjær Christensen, Mølletoften 1, 7550 Sørvad. 

Anne Ellegaard, Langgade 7, 7550 Sørvad. 


Ved spørgsmål til køb af annonce kontakt Anne 23495129. 


Her indsendes AFTALEDOKUMENTET 

Her indsendes ANNONCEN